twitter.com/CICSaudi

Bin Salman in eigen land onder vuur vanwege ontmoeting met Máxima

‘Hoe kan die praten met een vrouw die haar man een beetje dom noemt?’

Bin Salman ligt in eigen land onder vuur vanwege zijn ontmoeting met koningin Máxima. Volgens critici had de prins nooit in gesprek moeten gaan met een vrouw die haar man ‘een beetje dom’ noemt.

“Daar staat hier gewoon de doodstraf op”, zegt de Saoedische rechtsgeleerde Omar Bouali. “Ongelofelijk dat je zo je eigen principes te grabbel gooit. Deze ontmoeting had nooit plaats mogen vinden.”

Bouali vraagt zich af in welke hoedanigheid Bin Salman sprak met Máxima. “Was die daar als moordenaar van Khashoggi, of als goedlachse prins? Ik vrees het tweede. Sja, hoe kun je dan nog op geloofwaardige manier je volk onderdrukken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach wat; Mohammed bin Salami is toch niet op zijn achterhoofd gevallen: hij kan uit eigen voorraad kiezen uit honderden vrouwen in alle tinten grijs, dus waarom zou hij van Maxima werk maken? Bovendien is voornoemde M. als lid van het Koninklijk Huis altijd W.A.-verzekerd. Toegegeven: ik zou mijn vrouw nooit met die olieboer met dat 3 weken-baardje alleen in één kamer laten.

gravatar

Sorry Opa B., maar hier zit u verkeerd. Anders dan haar schoonmoeder deed, besloot Maxima bewust géén hoofddoek om te doen. Wel overwoog de RVD nog kort haar een Galabia aan te trekken, maar bij nader inzien vond men dat een te grote concessie richting de Islamitische OPEC.

gravatar

Vergeet niet te vermelden dat die schaamteloze vrouw ongesluierd door het leven gaat en ook nog haar benen laat zien! Dat de domme blanke prins verleid wordt, is zijn probleem, maar een vrome Moslim mag niet aan zulke verleidingen worden blootgesteld. Maar als dit gebeurt dan toont een ware gelovige hoe sterk hij is …

Reageer
gravatar

Als de Speld echt leuk had willen zijn, hadden ze de foto zo aangepast dat Maxima die lange witte jurk van Bin Salman aan had gehad en de theedoek op het hoofd en dan Bin Salman in zijn hemd en onderbroek.