Shutterstock / Dutchmen Photography

Shutterstock / Dutchmen Photography

Algoritme Belastingdienst verheugt zich op Máxima

Het nieuws dat de leden van het Koninklijk Huis mogelijk belasting moeten gaan betalen is ook bij de Belastingdienst niet onopgemerkt gebleven. Een algoritme van de overheidsdienst verheugt zich alvast op de entree van koningin Máxima in de systemen.

“Kijk eens aan, een vrouw met een dubbele nationaliteit”, mompelt het algoritme handenwrijvend. “En nog een paar minderjarige kinderen ook. Interessant. Héél interessant.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *