YouTube / NOS Sport

Ophef over hysterische koprol Vivianne Miedema

‘Doe even rustig’

De panische schreeuw om aandacht van Vivianne Miedema tijdens Nederland – Kameroen wordt niet goed ontvangen. Online is er ophef over de extravagante manier waarop Miedema haar blijdschap uitte na haar tweede goal van de wedstrijd.

“Doe even rustig joh! Misselijkmakend”, reageert John Ouwerland op Twitter. “Je speelt voor Nederland hè, niet voor Vivianne Miedema.” Ouwerland krijgt online veel bijval. “Het is precies dit soort showmanship dat zorgt dat ik niet naar vrouwenvoetbal wil kijken. Dat ijdele gedoe”, vindt Stef Wand.

“Kun je nagaan met seks! Zij, als ze seks heeft haha”, zegt Johan Derksen. “Hysterisch gewoon. Aandachttrekkerij. Gadverdamme!” Daar is Patty Brard het mee eens: “We worden vertegenwoordigd door iemand die zich gedraagt als een idioot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaja, een koprol. Geen salto, backflip, zelfs geen radslag. Een koprol die de jongens en meisjes in groep 2 van de basisschool al oefenen.
Het blijft wel vrouwenvoetbal.

Reageer
gravatar

Ach wat, al die mannen (en Brard ziet er na al die verbouwingen aan haar gezicht ook als een man uit) zijn gewoon jaloers op de fraaie billen van Vivianne. Daar kunnen die rare kadetjes waar mannen op zitten toch niet aan tippen. Vivianne heeft gelijk er trots op te zijn En ze kan nog voetballen ook! Dat kunnen Ouwerland, Derksen, Wand (wie heeft daar nou ooit van gehoord?!) en Brard al helemaal niet zeggen.

Reageer
gravatar

Als seksuele techniek (de ‘ringgreep’) en met wederzijds goedvinden of gewoon ongevraagd, zoals ooit Kenau Simons Hasselaar?