Door fizkes/shutterstock.com

17 dingen die je kunt zeggen om te verbloemen dat je niet hebt geluisterd naar je vriendin

Je vriendin is al een kwartier een verhaal aan het vertellen, maar je hebt eigenlijk niet echt goed opgelet. Gelukkig is er een uitweg. Deze 17 dingen kun je altijd zeggen om te verbloemen dat je totaal niet hebt geluisterd.

1. Wat egoïstisch van je vriendinnen.

2. Wat vinden je vriendinnen?

3. En je vriendinnen?

  1. 4. Dit is nog bizarder dan dat verhaal dat je me gister vertelde. En dat was al bizar.

5. Ik zou proberen het je niet zo aan te trekken. Het is sowieso niet jouw schuld.

6. Ik had zo ook een keer iets op de middelbare school. Het was december, het regende en iedereen keek reikhalzend uit naar de kerstvakantie. Komt Willem tijdens de pauze op het idee om een vuurpijl door de aula heen te schieten. Echt zo’n grote, geen idee hoe die eraan kwam, de vuurwerkverkoop was nog lang niet gestart. Iedereen schrok zich de pleuris, maar wonder boven wonder raakte niemand gewond. Wel keihard gelachen. Niet precies wat jij net zei, maar moest daar ineens aan denken.

7. Serieus? Ravioli?

8. Zoals je weet zit ik zelf niet zo in procontinentale wielrennen. Maar als jij zegt van Benjamin Dyball een groot talent is geloof ik dat meteen.

9. Ik heb vaker het idee dat [insert naam vriendin] de sfeer in jouw groepje een beetje verpest. Waarom gaan jullie niet een keer zonder haar uit?

10. Oh ik weet ook niet hoe dat precies werkt. Heb je al geprobeerd de video te rippen met een converter op internet?

11. Zal ik anders wat chocola voor je kopen?

12. En wat zegt Windows probleemoplosser?

13. Even tussendoor, jij had de was eruit gehaald toch? Je bent een kanjer!

14. Ik zou gewoon eerlijk zijn tegen je vriendinnen. Jij moet hiervan niet de dupe worden.

15.  Volgens mij heb je daar tegenwoordig zo’n verloopstukje voor nodig.

16. Ik snap niet dat je daar nog werkt. Je kunt toch niet van één iemand verwachten om het hele bedrijf te runnen?

    1. 17. Haha oké bizar.

 

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

heeft niet gewerkt. Het schijnt dat ze het had over ons huwelijk en ik antwoorde dat daar tegenwoordig een verloopstukje voor nodig is. Nu slaap ik buiten op een bank

Reageer
gravatar

Toegegeven, Benjamin Dyball draait een topseizoen met overwinningen in Langkawi en Tochigi, maar om deze sympatieke dertiger een talent te noemen schiet mij toch in het verkeerde keelgat, Bij mijn vriendin zou ik hier evenmin mee wegkomen!

Reageer
gravatar

Het leuke maar ook problematische van sommige van deze reacties is dat ze van een minimaal aandachtsniveau uitgaan. Het lijkt me bijvoorbeeld superhandig om, als je vriendin zegt dat ze een leuke jongen ontmoet heeft, te zeggen dat daar wellicht een verloopstukje voor bestaat. Maar om dat te zeggen als ze het vermoeden uitspreekt dat je vreemd gaat is denk ik minder gepast. Daarnaast is er bij veel van deze oplossingen het risico dat vriendinlief het kan opvatten als uitgangspunt voor een geheel nieuw verhaal…

Reageer
gravatar

Ik zou ze alle zeventien wel aan mijn vriendin willen vertellen, als ze weer lang van stof is. Maar ik heb geen vriendin. Misschien wil een vage kennis zijn vage vriendin voor een paar dagen aan mij uitlenen.
Schrijf hieronder haar telefoonnummer.

Reageer