Shutterstock / Elnur

Man breekt beide hurken

Dikke pech voor Timo (34). Hij heeft beide hurken gebroken. Het gebeurde toen hij probeerde te gaan zitten en daarbij ongelukkig terechtkwam.

De verpleegster van dienst heeft een mitella om Timo’s hurken gezwachteld. Hij mag nog van geluk spreken vindt ze: als Timo iets anders terecht was gekomen, had hij de rest van zijn leven met een kunsthurk rondgelopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Timo, je moet er op letten dat niet ook je kladden scheuren. Door het inzwachtelen van de hurken en de en het dragen van de nutella worden de kladden extra belast. Google even op Dr. Bibber, die geeft daar een paar handzame oplossingen voor Timo.

Reageer
gravatar

Voorts: uw kleren zijn niet koud, want u warmt ze minstens zelf op.

En als ze NIET in uw kleren zijn zitten, wat is dan eigenlijk uw probleem?

Had u het trouwens over uw apegapen die niet in uw ‘koude’ kleren zijn gaan zitten?
Waarom zouden uw apegapen in uw kleren gaan zitten?

gravatar

Nee, hoor, ik trap er niet meer in. U bent dood. Dus wilt u mij niet meer in de war proberen te brengen door ondanks uw staat van verscheidenheid toch te reagaren?

gravatar

Een echte kruk breekt eerder een hurk dan een hork. De laatstgenoemde geeft hem dan immers op z’n donder of nog erger op zijn falie, waardoor zijn hele hoela van slag raakt, zodat de kruk alsnog door zijn hurken gaat, en dus voorlopig niet zonder de hulp van een andere kruk kan opstaan.

Vragen? Geen vragen? Dan hou ik het hierbij.

Reageer