gpointstudio/shutterstock.com

Deze smeerlap is de hele dag al tieners aan het bellen

‘Vind je het spannend?’

Gad-ver-damme. Dit is Theo. Theo is de hele dag al tieners aan het bellen. Meerdere meisjes én jongens van een jaar of 16, 17 hebben al een telefoontje van hem gehad.

“Vind je het spannend?” vraagt Theo als Mounir (16) heeft opgenomen. “Nou, dan ga ik je denk ik heel erg blij maken…” What the fuck, Theo. Smeerlap!

Om het nog gekker te maken: Theo belt gewoon vanaf zijn werk. Zijn baas vindt het blijkbaar allemaal prima. Wij hebben de politie gebeld.

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat mensen sociale controle niet erg vinden is het verdere bewijs van afgunst. Vrijheid is een positief principe, afgunst is een negatieve zijtak in de reflectie aan de ander. Die controle is politiek, maatschappelijk en economisch verder uitgewerkt met als geniale afleiding Geert Wilders als het fascisme terwijl achter hun rug de grond onder de voeten langzaam werd weggehaald. Zo achterlijk is het gierige volk.
Materialisme is niet het geld maar de manier van waarnemen, bewustzijnsvernauwing gebaseerd op de primaire angst waardoor ongemerkt het fascisme verder ingevoerd kan worden. Ook progressiviteit is enkel nog te definiëren in het feit dat je later geboren werd, dus daardoor moderner bent.
Hierbij is de oorzaak van het fascisme de strijd daartegen door deze modernisten.
Uiteindelijk is er maar één manier om de geschiedenis beter te begrijpen, en dat is de Holocaust te bestuderen als predestinatie.
Maar Metoo heeft effect gehad. Er is nu in 7 staten in de VS in de wet voorzien in castratie als straf op aanranding.

Reageer
gravatar

Er bestaat helemaal geen Vereniging MARTIJN. Dat heeft de rechter beslist. Bovendien heb ik de rechten op de naam, want ik ga een film maken met die naam: Vereniging MARTIJN. Er zijn uitsluitend pratende mannen in te zien. O, en te horen natuurlijk.