Bron: Studio Speld

Sascha’s vriend is advocaat geworden en nu mag ze hem ineens niet meer taggen in posts over anal fisting

'Het heeft hem echt veranderd'

De 29-jarige Sascha* merkt dat haar vriend sinds een tijdje lastig doet als ze hem op Facebook tagt in posts over anal fisting. Ze vermoedt dat het euvel is begonnen sinds hij vorige week bij een groot advocatenkantoor is gaan werken. “Het heeft hem echt veranderd.”

“Het is heel vreemd”, zegt Sascha. “Ik tag Joachim al jaren in alles wat met anal fisting te maken heeft. Grappige memes, DIY-video’s of een oproep voor deelnemers voor medisch onderzoek waarbij regelmatig anaal contact een voorwaarde is. Maar sinds hij bij dat advocatenkantoor werkt doet hij er ineens best wel panisch over.”

Het taggen begon nadat Joachim licht aangeschoten bij Sascha in bed was gekropen en had gevraagd of hij er een vinger in mocht stoppen. Even had Sascha overwogen om te zeggen ‘Liever niet’ en het idee later eens rustig te bespreken, maar toen bedacht ze zich dat ze hem natuurlijk ook meerdere keren per dag in alles kon taggen wat met anal fisting te maken heeft. “Gewoon, een geintje tussen ons. Ik moet zeggen dat het de laatste jaren ook echt niet meer alleen over fisting gaat, hoor. Eigenlijk alles wat met anaal te maken heeft.”

Tot vorige week kon haar vriend er altijd wel mee lachen. “Dan stuurde hij iets van: ‘Sascha, mijn moeder heeft me hier al drie keer over gebeld, we hebben al twee maanden geen contact meer, je vrienden maken zich zorgen om je. Ik trek dit echt niet langer’.” Ze lacht hardop. “Kijk, dat was na aanleiding van deze: ‘Small reptile fetish man loves giant radiator in his ass’. Daar had ik hem dan in getagd, hier staat ‘ie met zijn foto ook, Joachim Bruinzeel, en erbij geschreven: dit was jij die ene keer toen je zo graag in mijn kont wilde!!”

Maar Joachims houding is veranderd sinds hij vorige week bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek is gaan werken als Junior Associate op de afdeling Privacy en Datasecurity. Sascha: “Ik had hem getagd in een filmpje over een chimpansee in een dierentuin die een drol uit zijn kringspier trekt, er een klaproos van vouwt en die door het hek aan een zwangere vrouw geeft. Iets van, ‘@JoachimBruinzeel op de vrijmibo van De Brauw Blackstone Westbroek’. Wat denk je? Stuurt hij me ineens zo’n officiële advocatenbrief dat ik nog voor het einde van de week het huis uit moet omdat het op zijn naam staat en we al een jaar uit elkaar zijn. Zo kinderachtig.”

*Vanwege privacyredenen is de naam Sascha gefingeerd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al ken ik de betekenis niet van “taggen in posts over anal fisting” en evenmin van “small reptile fetish man loves giant radiator in his ass in DIY-video’s”, toch vermoed ik dat het geen aanbeveling is om Vage Kennis te zijn of te worden.

Reageer
gravatar

Ik neem aan dat naast de naam Sascha ook de naam Joachim gefingeerd is wegens privacy redenen?
Op het smoelenboek van De Brauw Blackstone Westbroek geen enkele Joachim te vinden.

Reageer