Sasa Dzambic Photography / Shutterstock.com

Erdogan wil niets te maken hebben met Öztürk

Turkse president bang voor imagoschade

Recep Tayyip Erdogan wil niet geassocieerd worden met Denk-Kamerlid Selçuk Öztürk. De Turkse president is bang dat zijn imago schade oploopt door de vermeende connectie.

“Ik hoor allerlei dingen over een lange arm, maar laat ik duidelijk maken dat ik niets te maken wil hebben met die ongemanierde hork”, liet Erdogan optekenen. “Fijn dat er in Nederland parlementariërs zijn die mijn regime verdedigen, maar op deze manier heb ik het liever niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat doet een artikel van de man Rudolf Julius over de mannen Öztürk en Erdogan bij De Pin?

Ik zeg mij hierbij op als vriendin van De Pin en ik eis mijn lidmaatschapsgeld per direct terug.

Reageer
gravatar

Nou, de aanleiding was dat de man Öztürk voor een zoveelste maal in aanvaring kwam met Kamervoorzitter mevrouw Arib. De heer Öztürk had ditmaal mevrouw Karabulut van de SP beschuldigd van steun aan de terroristische organisatie PKK. Dus er spelen wel degelijk(e) vrouwen mee, op de achtergrond.

gravatar

Loes, moet jij daar voor betalen dan? Ik krijg wekelijks geld van De Pin aangeboden om vriendin te worden, maar voor ik ook lesbisch word moeten ze nog wel een stukkie omhoog gaan.

gravatar

Weet je Khadija, ik kan me best in je plan vinden.
Gedeeltelijk dan hè.

Laten we dan die Turkbaardmannetjes doen, om te beginnen.
En als ze ook initialen SÖ hebben.

Spreek je nog!