Ongemakkelijk! Sarah uit beleefdheid uitgenodigd voor het feest en toch gekomen

Sluimerend ongemak op het afstudeerfeest van Femke (24) uit Groningen. Sarah (23) was weliswaar uitgenodigd, maar dat ze echt zou komen was niet de bedoeling.

Er leek geen vuiltje aan de lucht. De sfeer op het feest was goed, totdat tegen 21:30 Sarah ineens voor de deur stond. “Oh, ben je er ook? Leuk”, verwelkomde Femke haar op gedempte toon. Vanaf dat moment bewoog een olifant zich stilletjes in het feestgedruis.

“Sarah en ik zaten weleens naast elkaar in de collegezaal en we hebben in een paar werkgroepen samengewerkt”, aldus Femke. “Bovendien zijn we Facebookvrienden. Ik kon het dus niet maken om haar niet uit te nodigen. Maar aan de andere kant staat ze ook weer zo ver van me af dat zij het niet kon maken om te komen. Ik dacht dat ze dat wel zou begrijpen. Ongemakkelijk!”

Sarah zelf heeft het geluk niet zo vatbaar te zijn voor ongeschreven sociale codes: “Wat een gezellig feest is dit!”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is dit voor stomme onnodige informatie ???? Dit noem je toch geen artikel ? Krijgt degene die dit heeft geschreven hiervoor betaald om mensen met deze zwakzinnige informatie op te schotelen??

Reageer
gravatar

Nou, nou, nou Kevin, Wat een opgekropte emoties; heb je je pilletje nog niet ingenomen? Als je (wellicht onder een andere naam) al een tijdje het intellectuele ontwikkelingspeil van De Speld volgt, moet het je toch duidelijk zijn dat redactie en lezers qua IQ optimaal op elkaar zijn afgestemd. Er zijn mensen die (soms onder een andere naam) al jarenlang in deze ongein participeren. Het is blijkbaar toch op één of andere wijze verslavend.

gravatar

Het was vandaag allesbehalve kil. Na ongeveer een kwartier op mijn abdomen op een strandstoel van Beliani Toscana naast mijn swimmingpoel te hebben gelegen, hangen de vellen van mijn epidermus op mijn pijnlijke rode dorso. En ik had mijn patiënten nog zo gewaarschuwd.

gravatar

O jee, vergeten mede te delen aan mijn patiënten. Ik bivakkeer de komende twee weken in mijn opstalletje in Torremolinos. Daarom doe ik dat dan maar hier. Voor wratten en galbulten kunnen zij terecht bij mijn substituut dokter… kom hoe heet die enfoiré ook al weer….

gravatar

Het was vandaag allesbehalve kil. Na ongeveer een kwartier op mijn abdomen op een strandstoel van Beliani Toscana naast mijn swimmingpoel te hebben gelegen, hangen de vellen van mijn epidermus op mijn pijnlijke rode dorso. En ik had mijn patiënten nog zo gewaarschuwd.

gravatar

Het gaat bij De Speld altijd over voetbal, politiek en de capriolen van jonge mensen Nu weer! Maar nooit over de ouders en grootouders van de stukjesschrijvers.

Reageer
gravatar

Archiefsecretaris, wat is één enkel berichtje van anderhalf jaar geleden vergeleken met de dagelijkse berichten over voetbal, politiek en de capriolen van jonge mensen? Ga je schamen!

gravatar

Jongevrouw, Je moet mij niet voor de mal houden, Vrijwel alle publicaties waar jij naar verwijst, gaan over POLITIEK! Dus NIET over de ouders en grootouders van de stukjesschrijvers. Lees mijn eerste brandbrief van vandaag nog eens goed over.

gravatar

Er zijn tegenwoordig mensen die alleen reageren, omdat iemand iets heeft gezegd dat hen niet aanstaat, ondanks dat het geen betrekking op hen heeft.