StudioSpeld

StudioSpeld

Laatste stukje van feestelijke taart ineens niet meer zo feestelijk

Het begon nog zo feestelijk: Niels werd dertig en trakteerde zijn vrienden op een slagroomtaart. Maar nu die allemaal een stukje hebben gehad – Onno en Mike zelfs twee – rest van de sprankelende, hagelwitte taart nog slechts een zielig hompje room.

De aanblik van het stuk aangevreten vet maakt Niels verdrietig. Het doet hem denken aan een clown in de trein, net klaar met zijn act, maar met zijn kostuum nog aan. Alles eraan communiceert: dit wás ooit leuk – maar kijk nu maar even de andere kant op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Had je ook zo gereageerd als deze gebeurtenis zich in Minneapotroit had afgespeeld? Vast niet he?