Shutterstock - Monkey Business Images

Arrogante kleinkinderen eindelijk weer naar Randstad

Ada en Kees opgelucht dat kerst voorbij is

Pff, dat zit erop. Ada en Kees zijn opgelucht dat de kerst voorbij is, en hun arrogante kleinkinderen Jesse en Maan weer terug zijn gegaan naar de Randstad.

“Het was zo’n leuk knulletje, toen hij nog in de zandbak speelde”, verzucht Ada over Jesse (27), zevendejaars culturele antropologie in Utrecht. “En het is lief dat hij met kerst komt hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar áls hij al wat zegt, begrijp ik er niks van of is het een hoop bla-bla over zijn gender.”

“Toen ik de Top 2000 dan maar opzette begonnen ze diep te zuchten en met hun ogen te rollen bij ‘Do They Know It’s Christmas?’. Daarna gingen ze zitten Twitteren, geloof ik”, vertelt ze. “Vervolgens begonnen ze een gesprek over ‘pindakaas’ en ‘tic-tacs’, wat een nogal gênante poging was om het stiekem over drugs te hebben geloof ik.”

Kees had zich voor zijn kerstvisite speciaal ingelezen in zowel de #Metoo-discussie als de Zwartepietendiscussie: “Ik dacht dat dat was waar ze mee bezig waren in Amsterdam, maar toen ik erover begon zei Maan: ‘O opa, laten we het daar alsjeblieft niet over hebben, ok? Laten we het gewoon gezellig houden ofzo?’ Tja, dan weet ik het ook niet meer. Ik heb toen toch maar een bordspel uit de kast getrokken, meer kon ik er ook niet van maken.”

Kees weet één ding zeker: volgend jaar geen kerst met de kleinkinderen. “Misschien moeten we maar naar een verzorgingshuis verhuizen, dan komen ze niet meer. Hoop ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben ook blij dat de kleinkinderen weer weg zijn. Kan ik heerlijk woke de hele dag TikTok kijken en mijn borduurwerkje weer een jaar verstoppen

Reageer
gravatar

Wat een rare grootouders wij zijn blij als de kleinkinderen komen daar genieten we van,en de kleinkinderen genieten bij ons daar zijn we blij om.

Reageer
gravatar

Ada & Kees moet blij zijn dat de kleinkinderen (kinderen) nog met de Kerst bij jullie langs komen…..dat is een zegen .Stop met klagen en geniet van dat moment .

Reageer
gravatar

Misschien een idee ze met een grootouderlijke ton fiscaalvrije steun een leuke studentenwoning te laten kopen in een hippe studentenstad?

gravatar

Ada & Kees moet blij zijn dat de kleinkinderen (kinderen) nog met de Kerst bij jullie langs komen…..dat is een zegen .Stop met klagen en geniet van dat moment .