Studio Speld

Studio Speld

Wenskaartbedrijf komt met condoleancekaarten speciaal voor studenten

Wenskaartproducent Groetjezzz heeft vandaag een nieuwe lijn condoleancekaarten op de markt gebracht die speciaal gericht is op studenten, met name in de randstad. Met deze stap hoopt het bedrijf aansluiting te vinden met een generatie die steeds meer berichten online verstuurt en minder fysieke kaarten koopt.

Een woordvoerder van het bedrijf benadrukt het belang van deze nieuwe tone-of-voice. “Om relevant te blijven moet je meebewegen met je publiek. Daarom hebben we nu deze condoleka’s met een medeleven aesthetic voor iedereen die in een rouw era zit, speciaal gemaakt om mensen sterkte te wensen met de naderende begraaf of crema.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *