90% studenten gaat alleen op kamers om meer te kunnen frituren

Grotere zelfstandigheid, minder reistijd, een stap naar volwassenheid. Al deze beweegredenen lijken vrijwel geen rol te spelen bij de keuze van studenten om op kamers te gaan. Maar liefst 90% zegt alleen maar uit huis te gaan zodat ie meer kan frituren.

“Bij mij thuis hadden we alleen vrijdag patatdag”, vertelt de 19-jarige student Marcel Wauters. “Leuk voor in je kindertijd, maar na je 18e wil je toch verder met je leven. Elke dag frituren, op z’n minst drie keer in de week. En heel veel frikandellen eten. Dat kan gewoon niet als je thuis blijft wonen.”

Ook Lisa (19) ging meteen uit thuis na het het halen van haar vwo: “Je ouders bemoeien zich toch al gauw met welke snacks je dan precies frituurt, of ze blijven maar zeuren dat je het vet wel moet verversen. Ik vind dat ik oud genoeg ben om daar zelf beslissingen over te nemen. Ze zeggen altijd dat je studententijd de mooiste tijd van je leven is. Maar dat is alleen als je op kamers gaat en een frituurpan aanschaft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dacht dat het tegenwoordig altijd de Griekse Salade was van de AH met die lekkere kipstukjes erin, omdat het gezond is

Reageer
gravatar

Corrie is een beetje van de leg nu het tijdperk Wilders langzaam maar zeker ten einde loopt.

Ze is op zoek naar een nieuwe reden van bestaansrecht op dit forum.

Misschien is in de tussentijd een baantje als beveiligingsbeambte bij Madurodam iets voor haar.

gravatar

Corries reactie had linksboven moeten worden voorzien van een etiket met “gesponsord” erop, Met andere woorden: Connies bericht is betaald door ALDI.