BNNVARA / NPO

Publieke omroep wil leren van overwinning Timmermans

Bij de NPO zijn ze geschrokken van de overwinning van de PvdA bij de verkiezingen. Hoe konden de opiniepeilers er zo naast zitten? En vooral: weet de mainstream media wel wat er leeft op straat? Bestuursvoorzitter Shula Rijxman zoekt antwoorden.

Het is een discussie die de NPO zich wil aantrekken, zegt Rijxman. Namen we de aanhang van Timmermans wel serieus genoeg? Werd het mainstream geluid teveel uitgesloten? Werden de sociaaldemocraten wel genoeg gezien en gehoord? Wisten journalisten wel hoe de samenleving in elkaar zit? Rijxman: “De NPO is er voor iedereen en dus moeten ze ook het sociaal-democratische geluid serieus nemen.”

Ze vraagt zich af hoe het kan dat het zelfs BNNVARA niet is gelukt om sociaaldemocraten aan tafel te krijgen bij Pauw. “Kennelijk zijn ze niet in staat om die gevoelens die wel leven in de samenleving een plek te geven.”

De NPO staat voor een grote uitdaging. Rijxman: “Wij gaan u daarom veel nauwer betrekken bij de keuzes die wij maken. Want de publieke omroep is niet van ons, die is van u.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil het nog even hebben over de salarissen van die knul van DWDD, die vogel van Pauw, en hangbuikzwijn Hans Brusselmans.

En zijn kollega’s.

En al hun bonussen en onkostenvergoedingen.
En de zinloze verhuizingen tussen Brussel en Straatsburg.
En het wachtgeld van tweedekamerleden.
En het zetels-kapen door uitgekotste tweedekamerleden zonder genoeg voorkeursstemmen.
En het afschaffen van de eerstekamer.

En helemaal over het afschaffen van de koninklijke operette.

Waar had u het ook alweer over?

Reageer
gravatar

Alexander de Grote heeft nooit iets betekent in onze vaderlandse geschiedenis.

Willem de Zwijger stond jarenlang onverdiend op de eerste plaats, evenals de andere ten onrechte vaak bejubelde Oranjes. Ook de echte historische vaderlandse helden Johan en Cornelis de Witt en zelfs Johan van Oldenbarnevelt hebben afgedaan.

Voortaan wordt Frans Timmermans als eerste genoemd in de Nederlandse geschiedenisboeken.

gravatar

Snap niet dat Duncan opeens niet meer te kiezen was!
Zit hij in de cel?
Leeft hij nog wel?!
Was hij een bedreiging voor de gevestigde orde?

Nederland wordt wakker!!

gravatar

Wellicht heeft de NPO haar doelgroep wat eenzijdig gepositioneerd; teveel aan de VVD66 zijde van het politieke spectrum, daar waar de reclamegelden vandaan komen. In haar haast voeling te houden met gezaghebbende stromingen in Nederland, heeft Shula Rijxman de onderstroom van het zieltogende socialisme onderschat. Zoals huizenbezitters wier domicilie ‘onder water staat’, die zijn te druk met hozen en overleven om nog belangstelling te hebben voor figuren als Timmermans/Brusselmans.

Reageer
gravatar

Zo is dat.

Op Facebook heb ik gelezen dat bijna alle PVV-kiezers overgestapt zijn naar de PvdA van meneer Timmermans. omdat ze genoeg hadden van het gedrag van de vier PVV-”politici”,

die weinig anders deden dan overal tegen te stemmen, steeds dezelfde vragen te stellen en netjes dagelijks het register te tekenen om aanwezigheidsgeld te incasseren.

gravatar

Ik schrijf het op een ander manier maar hoop dat wat ik schreef alsnog geplaatst word.

De Schrijver brengt onhuus nieuws en is daardoor gaan schrijven. Zichzelf rot geschrokken.