marvent/Shutterstock.com

Eindelijk warm genoeg om vol verlangen uit kantoorraam te staren

Het is al eind mei, maar eindelijk begint het warm genoeg te worden om de hele dag door het raam van je kantoor jaloers naar mensen buiten te kijken. Aan de kleding van de zonnebadende mensen te zien moet het iets van twintig graden zijn.

In heel Nederland is het vandaag het perfecte weer om vanuit een groot pand op een industrieterrein met beide handen op het raam naar de blauwe lucht te turen. Beseffen dat je vandaag alleen iets meekrijgt van de zon als je over de parkeerplaats naar je auto loopt krijgt van het KNMI een 9.
Met name in de grote steden is vandaag te merken dat mensen vrolijk worden van de zomerse buitenlucht waar ze het overgrote deel van de dag geen toegang toe hebben.

 

Volg De Pin ook op Instagram voor meer haarscherp nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die dame snapt er nog maar weinig van.
De bedoeling van raam-prostitutie is dat de potentiële (pun intended) klanten je zien zitten (dubbelzinnig) en even binnen wippen (wederom).

Op 12 hoog werkt dat toch niet zo goed.

Reageer
gravatar

Ze is voor een natte beurt gespecialiseerd in glazenwassers. Ze wacht vol ongeduld op een van hen bij het raam op de twaalfde verdieping. Waar anders?

gravatar

Bij een reusachtige voorgevel heeft een vrouw ook een bijpassend reusachtig achterwerk nodig om de boel in evenwicht te houden, anders valt ze om.

gravatar

Ja, het is wat in die grote steden. Waar ieder huis een zerk en elk kantoorgebouw een massagraf voorsteld. Door de straten en in files zwalken uitsluitend zombies, die ter ontspanning hun heil zoeken in chemische rommel uit Brabant.

Neem nu bijvoorbeeld de schrijver van dit artikeltje, die zijn inspiratie vond in de troosteloosheid van zijn bestaan en het derhalve gewichtig genoeg vond om de roep om hulp met de rest van Nederland te delen.

Reageer
gravatar

Voorstelt. In het Nederlands kiezen we voor de derde persoon enkelvoud de stam, en plakken daar een t aan vast. De d hoeven we dus nooit ergens aan vast te plakken in de tegenwoordige tijd.

gravatar

Leuk verhaal. Herkenbaar, ik verlang naar wandelen in de duinen bij Scheveningen. 😘

Met het meisje op de foto kan ik mij identificeren. Ik ben ook blond en heb mooie borsten.

🌅🌅 Lang leve ‘climate change’!🌅🌅

Corrie.

Reageer