Moish Studio / Shutterstock

Man die casual over straat loopt heeft ontzettende jeuk aan z’n reet

Jonne (25) loopt over straat alsof er niets aan de hand is. Hand in de zak, glimlach op het gezicht. Maar vanbinnen sterft hij duizend doden. Hij heeft namelijk ontzettende jeuk aan z’n reet.

‘Wat wil ik graag aan m’n kont krabben’, denkt Jonne terwijl hij vriendelijk knikt naar een bejaarde vrouw die hem tegemoet komt lopen. ‘Wat een verschrikkelijke jeuk’. Even verderop zijn twee werklui bezig een steiger op te bouwen. Jonne steekt z’n hand naar ze op. “Goed bezig jongens”, zegt hij lachend. “Mooi weertje vandaag hè?”

Het liefst zou Jonne een Blokker inlopen, een wc-borstel kopen, zijn broek uitdoen en met die wc-borstel keihard aan z’n reet krabben. Maarja, dat is niet sociaal geaccepteerd. Daarom loopt Jonne casual verder. Niets aan de hand. Nog één kilometer, en dan is hij thuis.

 

[vagekennis ALT=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de nieuwe gender equality valt op dat juist de mannen een steeds dikkere kont hebben waarmee ze op willen vallen. Het sexyst element hierin is niet alleen meer dat ze er scheten mee laten.

Reageer
gravatar

Ge moet mar Krabbe waor ‘t jukt

refrein:
Ge moet mar krabbe waor ‘t jukt !
‘m op z’n tijd us lèkker raoke !
Ge moet mar krabbe waor ‘t jukt !
Ge mot d’r zèlluf wè van maoke !
Kom, Pluk d’n dag zolang ‘t kan.
Lach en geniet, ‘t mag en kan.
Ge moet mar Krabbe waor ‘t jukt.
Dè staot geschreve en gedrukt!

Kèkt wijer: https://is.gd/eZgnSb

Reageer
gravatar

Naturellement – u hebt alleen belangstelling voor het interieur van uw eigen derriere, dat u ten toon gaat stellen in uw op handen zijnde programma Homo Inside.