Shutterstock / Shunevych Serhii

Shutterstock / Shunevych Serhii

Man die vindt dat vrouwen te emotioneel zijn slaat gat in de muur na verlies potje FIFA

De 26-jarige Sam uit Doetinchem vindt dat vrouwen vaak veel te emotioneel reageren. Dit laat hij weten na een gat in de muur te hebben geslagen bij het verlies van een potje FIFA.

“Mijn vriendin moet al janken als ze iets op TV ziet over een overstroming in Pakistan, of een video van het weerzien tussen een Oekraïense soldaat en zijn dochter”, zegt Sam terwijl hij strak naar het scherm staart waarop hij ingemaakt wordt door een van zijn vrienden. “Dat verzin je toch niet? GODVERDOMME TERING TYFUSSCHEIDS”, briest Sam terwijl hij met zijn vuist een gat in de muur naast de bank slaat. “Hou jezelf een beetje onder controle denk ik dan.”

Zuchtend pakt Sam zijn controller weer op. “Vind je het gek dat vrouwen veel minder leidinggevende functies hebben. Ze zitten helemaal vol met emoties en hormonen. Daar kunnen ze zelf ook niks aan doen natuurlijk, maar het maakt het wel lastig om je hoofd koel te houden als het erop aankom…. FUUUUUUUUCK. GEEF VOOR DAN, GEEF VOOR!!!!!! HEE KLOOTZAK IK STA HIER, BEN JE BLIND OFZO. GA NAAR LINKS DAN, NAAR LINKS!!!! FUCK YOU DOMME TERINGLIJER. HOEZO EEN FUCKING RODE KAART, WAT EEN KANKERSPEL!!!

Helaas konden wij hierna het interview niet voortzetten omdat Sam de controller naar ons hoofd gooide.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *