Andrey_Kuzmin/shutterstock.com

Kinderopvang Het Broeinest accepteert alle ongevaccineerde kinderen

Voor ouders die hun kind niet willen vaccineren wordt het steeds lastiger om een crèche of kinderdagverblijf te vinden waar hun kroost welkom is. Gelukkig is er kinderopvang Het Broeinest, waar alle ongevaccineerde kinderen een plekje krijgen.

Directeur Moos Tenstonde vertelt dat het haar pijn doet om kinderen die gevaccineerd zijn te moeten weigeren, maar dat ze anders de veiligheid in haar kinderopvang niet kan garanderen. “Ouders van gevaccineerde kinderen geven hun kind vaak e-nummers, aspirine of nog veel gruwelijkere troep. Terwijl een paar druppels lavendelolie iets als een hersenvliesontsteking vaak binnen enkele uren al kunnen uitschakelen.”

Tenstonde voelt zich er wel een beetje schuldig over dat nu alle gevaccineerde kinderen bij elkaar worden geplaatst. “Een brandhaard voor autisme en andere vaccinatiegerelateerde ziekten, als je het mij vraagt.” Maar ze realiseert zich ook dat ze geen andere keus heeft. “Het is mijn prioriteit om een voorbeeld te stellen voor de samenleving. Als mensen eenmaal zien hoe het de baby’s en kinderen vergaat die hier elke dag ongevaccineerd en wel op 80 vierkante meter met elkaar samenleven, dan gaan we hele andere keuzes maken over hoe we als maatschappij met verplichte vaccinatie willen omgaan.”

Dylan en Marjan Visser zijn blij dat ze hun dochter Isayah naar Het Broeinest kunnen brengen. “Je moet er toch niet aan denken dat je kind de hele dag wordt blootgesteld aan autisten. Zonder Het Broeinest zou een van ons twee ontslag moeten nemen om op Isayah te passen. We zouden ons doodvervelen. Voor je het weet zit je dan de hele dag een beetje achter je computer te googelen en praat je jezelf allemaal gekke dingen aan.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn broer heeft hersenvliesontsteking gehad is geen pretje om dat mee te maken en als zij denken dat lavendelolie helpt dan kunnen alle dokters wel een ander beroep zoeken

Reageer
gravatar

Misschien zal in de toekomst een vaccin tegen autisme worden ontwikkeld. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar is het niet.

Immers, er zijn wel vaker dingen ontdekt die toch door bacterien (maagzweer) of virussen (baarmoederhalskanker) worden veroorzaakt.

Reageer
gravatar

Dylan en Marjan hebben gelijk, doodeng die autisten. Ze eten kindertjes op repitief bijtende wijze, na eerst alle vingertjes op volgorde van grootte te hebben gesorteert. Als ze daar mee klaar zijn voeren ze een enthousiast doch ongemakkelijk gesprek met Dylan en Marjan over de juiste systematische indeling van winterharde palmsoorten uit midden-Java.

(Of die autisten vallen nauwlijks op en leverdn met hun dagelijks werk bij de inspectie kinderopvang, het ingenieursbureau of als vertaler van veiligheidsvoorschriften een nuttigere bijdrage aan de samenleveing dan Dylan en Marjan met het doorgeven van hun genen.)

Reageer
gravatar

Mijn kinderen gaan naar opvang het Poliopaleis. Het zijn mazelaars, want ze hebben daar een bruine knuffelhond en geen rode. Het personeel heeft allemaal een kinky hoestje, vind ik wel geil want mijn vrouw is altijd drifterietig. Normale mensen kunnen allemaal de tering krijgen!

Reageer
gravatar

Homeopathie: alleen toegestaan bij medicijnen. Niet bij kinderen (krijgen)!

Sex met minderwaardige rassen is wel toegestaan. Maar daarvoor zijn condooms uitgevonden door Borealen tijdens de Renaissance! En als je een allergie hebt: de abortus! Mooi dat De Speld dit illustreert met zuivere Boreaalse kinderen.

Reageer
gravatar

Vragen, vragen vragen over Het Broeinest

Krijgen de ongevaccineerde wel elke dag op tijd hun beker met homeopathisch verdunde melk? Zijn alle E-nummers wel uit het biologisch dynamische eten gehaald? Bevat dat eten wel geen vlees, gluten, eiwitten, koolhydraten noch gist, maar voldoende klaverhoning. Gaat het vervoer wel met een bakfiets die door een Indiase goeroe spiritueel is ingezegend? Zijn alle hoeken van het kinderverblijf wel voorzien van anti-stralingsmagneten en dragen alle kinderen wel aluminiumhoedjes? Zijn alle medewerksters wel linguïstisch geprogrammeerd? Is het water wel door Jomanda ingestraald? Doen alle kinderen wel minstens een uur per dag meditatieoefeningen volgens de methode van zenmeester Ajahn Chah van de Thaise Woudmonniken-traditie? Hebben ze allemaal wel een mantra?

Er volgen nog veel meer vragen.

Reageer
gravatar

Wat een onzin . Autisme komt niet door inenten. Niet te hopen dat de rode hond of mazelen of erger kinder polio uitbreekt op het broeinest. Geven de ouders dan nog geen medicatie

Reageer
gravatar

Ach, als er wat is, dan geven we ze gewoon een krachtige homeopatische verdunning!

10 tot de macht -60 is het beste! Dat is 1 molecuul actieve stof in 20 biljoen keer de inhoud van alle oceanen.

Geweldig toch, dat de mens dit kan hè?!
Maar eigenlijk is het gewoon super natuurlijk!!

Reageer
gravatar

Chère Madame,

Nous bevelen van harte ons middel omnipotent Oscillococcinum aan!

Het plus STERKE middel wat te krijgen is, verdund tot 10 tot de macht -400!!
Wij garanderen 100% dezelfde werking als un placebo!

Cordialement,
Laboratoires Boiron

gravatar

Grappig, ik heb het beeld voor ogen van dat meisje in The Exorcist, in haar nachtpon op bed, onder de zweren, met de stem van de duivel.

Interessant, zouden ze misschien ook hun hoofd 360 graden leren draaien?