Shutterstock / Irina Wilhauk

Shutterstock / Irina Wilhauk

Thea (63) woest dat kinderopvang genderneutrale potjes heeft

Thea (63) kookt van woede. Bij de kinderopvang waar haar kleinkind naartoe gaat hebben ze potjes die door zowel meisjes als jongetjes worden gebruikt. Zoiets belachelijks heeft ze in haar 63-jarige leven jaar nog nooit meegemaakt.

“Genderneutrale potjes!” krijst Thea uit. “Het gaat hier verdomme om peuters! Wat hebben die nou met die hele genderdiscussie te maken? Ik ben dat woke gezeik echt helemaal zat. Waarom voelen die mensen de drang om zich overal tegenaan te bemoeien?”

“Nu moet Noah op een potje gaan zitten terwijl ze niet eens weet of daarvoor een man of een vrouw erop gezeten heeft!”, briest Thea. “Waarom moet altijd alles maar politiek worden gemaakt? Daar word je toch niet goed van. Hebben die mensen niet iets beters te doen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *