Mangostar / Shutterstock

Vriendin kent nog wel een leuke jongen die ook fucking desperate is

Het zit de 28-jarige Eva niet mee in het liefdesleven. Terwijl al haar vriendinnen een gelukkige relatie hebben en de eerste zelfs al aan kinderen zijn begonnen, is Eva tegen haar wens in nog steeds vrijgezel. De afgelopen jaren heeft ze een paar flings gehad, maar na twee of drie dates liep het telkens stuk. Gelukkig kent haar vriendin Suus nog wel een leuke jongen die ook fucking desperate is.

“Echt iets voor jou”, glundert Suus. “Hij is iets ouder dan jij. Zijn ex ging niet alleen aan de lopende band vreemd, maar is nu net gaan samenwonen met zijn beste vriend. Deze man zit er echt totaal doorheen. Ik weet het zeker, hij grijpt op het moment alles aan. Helemaal leuk.”

Het is niet de eerste keer dat Eva’s vriendinnen haar proberen te koppelen aan een leuke, wanhopige vrijgezel. Eva: “Meestal waren ze dan toch gewoon niet radeloos genoeg, denk ik. Maar volgens Suus moet het deze keer wel goedkomen. Zo goed kent ze hem namelijk niet, dus dat hij haar om een blind date vraagt, is een goed teken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We hebben een nieuwe Messias die een stap verder is dan Jezus, Harry Beckers.
Hij gaat binnenkort officieel het Waterman tijdperk afkondigen.
Hij heeft zijn site al afgesloten voor commentaar.
Hij heeft zich met Pasen in zijn vinger gesneden.

Reageer
gravatar

Uit de verborgen archieven van Hello Aquarius.

Ik zag een filmpje van een ‘intuïtief medium’ die channelde dat de Bijbel voor 5 procent waarheid is, niet meer. Ze kreeg Jezus door, die vanaf zijn veertiende was getrouwd met Maria Magdalena. Na de kruisiging leefden ze nog lang en gelukkig. Ze hadden wel vijf kinderen. Met een droog gezicht vertelde ze dat, om te beginnen, de Wijzen uit het Oosten nooit de kribbe hadden gevonden. Judas had Jezus nooit verraden en Jezus was ook niet aan het kruis gestorven. Ze was zo gezellig. De hoogste spirituele momenten beleefde Jezus aan het bloemetjes water geven in een huiselijke sfeer. De enige werkelijke crisis in zijn leven, en toen werd hij even emotioneel, was toen hij afscheid nam van zijn moeder. Pas later zag ik in dat er een typisch katholieke basis was voor deze zienswijze, hoewel het medium zei niet christelijk te zijn opgevoed, waardoor ze ‘objectief kon zijn’. Immers in het katholicisme staat Maria voorop. Ook wordt er op voortgeborduurd in het feminisme, en wel tot ver buiten de kerkmuren.

gravatar

Vertaling van een deel van de tekst om het begrijpelijk te maken:

“(…) De afgelopen jaren heeft ze een paar worpen gedaan, maar na twee of drie dadels liep het telkens stuk. (…) jongen die ook tijdens het neuken vertwijfeld is. (,,,)”

Reageer