HBO/Studio Speld

Vrolijke Paas-special Game of Thrones

Dit weekend heeft Game of Thrones een wel heel bijzondere aflevering: het is de Paas-special.

In de aflevering die zondag in Amerika wordt uitgezonden is te zien dat Daenerys en Jon Snow met elkaar drakeneitjes zoeken, die ze op verschillende plekken in Winterfell hebben verstopt. Snow speelt ook de hoofdrol in een wel heel ongemakkelijke familiereünie als hij moet vertellen dat hij zijn tante heeft geneukt.

Als knipoog naar Christus wordt een bediende een doodgemarteld met zweepslagen, waarna het dode, onteerde lichaam wordt gekruisigd en met een lans doorstoken. Er is ook seks en ze gaan naar een meubelboulevard.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klinkklare onzin!

De bewoners boven en onder de ijsmuur kennen weliswaar de Seven-Faced God, Lord of Light, de Drowned God, God of death en de Old Gods and the New, maar zover bekend heeft geen van die Goden een Zoon (of een Dochter) die aan een kruis is gestorven en daarna weer opstond om naar Zijn (of Haar) Vader en Moeder boven de wolken te gaan.

gravatar

Live Pater, moppie van me.
Alle goden zijn één.

Geen idee hoe dat kan, maar het is zo.

Dooien kunnen nooit sterven.
De winter komt eraan.
Betaal je schulden.

Drink en weet dingen.

gravatar

Jon en Daenerys zijn goede Christenen; zij hebben hun naaste lief! Verder gehoorzamen zij de woorden van God: “Ga heen en vermenigvuldig u!”

En wat het belangrijkste is: zij hebben en propageren geen homosex! #Nashville

Reageer