Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Fay doet speciaal voor Pasen haar trilei in

Het is weer Pasen, een tijd waarin Fay (26) wordt omringd door allerlei soorten eieren. Niet alleen eet ze zakken van haar favoriete chocolade-hazelnootpraliné eitjes, ze schildert ook graag hardgekookte eitjes met haar neefjes en nichtjes. Om het thema erin te houden, doet ze op Eerste Paasdag speciaal haar roze trileitje in.

“Fijne Pasen, mam en pap”, zegt Fay terwijl ze aan de Paastafel plaatsneemt. “Hebben jullie zin in een lekker stukje paasstoOo oeps, paasstol?” Fay’s ouders kijken haar kort aan. “Gaat het goed?”, vraagt haar moeder. “Ja gaat goed hoor, haha, weet niet wat dat was.” Terwijl haar vader langs haar heen reikt om de boter te pakken, klinkt er plotseling een zacht gezoem. Fay gilt snel of er nog iemand koffie wil. Terwijl ze voor de hele familie koffiecups in de machine stopt, begint haar hoofd langzaam rood te worden. “Echt een feestelijk gevoel om zo Pasen in te luiden”, glundert ze.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *