A.RICARDO/shutterstock.com

Zo geniet je langer van het minderwaardigheidscomplex dat je overhoudt aan de Beyoncé-docu

Deze tips zijn flawless

Wereldster Beyoncé dropte gister een album en de documentaire Homecoming. Het verhaal van het feministisch boegbeeld inspireert veel vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Helaas jou niet. Je hebt dingen gezien die jij nooit zal bereiken. Hoe kan je dat minderwaardigheidsgevoel over jezelf langdurig vasthouden? Wij hebben de ultieme tips.

Inspirerende beelden
Volg Beyoncé op Instagram. Zo word je er telkens weer aan herinnerd dat zij in één klap 40 nummers dropte, terwijl jij er deze week zelfs moeite mee had om je 40-urige werkweek vol te maken. Ondertussen heeft Beyoncé ook nog een culturele movement opgezet. Het enige wat jij opzet is theewater.

Focus op je zwakke punten
Vergelijk jezelf met Queen B en zeg de hele dag tegen jezelf dat je niet zo goed zal zijn als een wereldster die een spoedkeizersnede onderging en daarna vier maanden keihard trainde om de eerste vrouwelijke zwarte headliner op Coachella te zijn. Je mag best wat onaardiger tegen jezelf zijn. Je bent tenslotte geen Beyoncé. Need we say more?

Oncomfortabele outfits
Als je je niet goed voelt over jezelf straal je dat ook uit. Draag daarom outfits waarin Beyoncé er geweldig uit zou zien en jij niet.

To-dolijst
Zet ‘geschiedenis schrijven’ onder aan je to-dolijst. Zo weet je dat je het nooit zult afstrepen en word je er toch iedere dag mee geconfronteerd dat jij niets achterlaat op deze aarde en zij wel.

Succes!!!

Volg de Pin op Facebook, Twitter en Instagram.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *