Shutterstock / Studio Speld

Disney brengt Micky Mouse als live-action film uit met een smerige zieke rat in hoofdrol

Disney komt met een nieuwe live-action film. Deze keer wordt het oude animatie-personage Mickey Mouse levensecht op het witte doek gebracht. Mickey wordt in de film gespeeld door zieke, gore rat met een rood broekje aan.

In een eerste trailer van de film is te zien hoe Mickey Mouse achter de oven schuilt en vervolgens heel snel over het aanrecht rent. Op de wijs van een vrolijk meezinglied voor jong en oud verspreidt de rat ziektes als ebola en de builenpest.

Dat Mickey door een zieke rat in plaats van een muis wordt gespeeld komt door diversiteit. “We hebben het idee dat ongewassen, stervende ratten ook prima muizen kunnen representeren”, zegt Disney.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallo Corrie,

Mickey Mouse 2020 zal niet op Netflix verschijnen, maar wel op onze nieuwe streaming service Disney+. Voor maar €7,00 per maand heeft u 500 Disney films zien, waaronder de live-action remake van klokkenluider van de Notre Dame en Mickey Mouse 2020.

Met vriendelijke groet,
P. Pan, CEO van Disney Benelux