Tessa Eikelenboom

Tessa Eikelenboom

Disney maakt schattige animatiefilm van ‘The Exorcist’

Disney gaat de succesvolle horrorfilm ‘The Exorcist’ in een schattig animatie-jasje steken. De demoon die bijna 50 jaar geleden zijn intrede maakte in het huis van Chris MacNeil zal binnenkort te zien zijn in de animatiefilm ‘Chrisje Exorcistje’, dat laat de entertainment gigant weten.

“Met het 50-jarig jubileum op komst zagen wij de uitgelezen kans deze echte klassieker volledig uit te melken. In de animatiefilm gaat Chrisje Exorcistje het met zijn lieve grote ogen en schattige stemmetje opnemen tegen het kwade geestje Pazuzu. Het moet een echte familiefilm worden, voor jong en oud publiek. Maar vooral voor héél véél publiek”, vertelt filmproducent Joshua Rivers.

Disney wil bij groot succes ook flink profiteren van andere bekende horrorfilms, zoals Chuckie, Paranormal Activity, IT, Jaws en A Nightmare on Elm Street. “Er valt nog ontzettend veel geld te verdienen aan deze klassiekers!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boze geesten.

Poetin had het in een van zijn lezingen al over ‘De Demonen’, een boek van Fjodor Dostojevski geïnspireerd op een anekdote in de Bijbel waar een groep demonen in een kudde varkens werd gedreven die zich daarop in de afgrond stortten. In de roman van Dostojevski zijn de boze geesten vooral buitenlandse cultuurinvloeden.

Actueel in Nederland.

Waarom de schapen in cirkels zijn gaan lopen is ook geen toeval.
In heel China begonnen hierna protesten. Ze herkenden zich in de situatie. In het westen zijn het niet de schapen maar de mieren die in kringetjes rondlopen. Ze zijn hier nog niet slim genoeg om zich zelf erin te herkennen.

Waarom lopen grote groepen dieren, insecten en vogels plotseling overal ter wereld in cirkels?

https://www.frontnieuws.com/waarom-lopen-grote-groepen-dieren-insecten-en-vogels-plotseling-overal-ter-wereld-in-cirkels/

https://www.share-international.org/media/newsrelease96.pdf

Reageer
gravatar

De beruchte complottist Maitreya is het blokkeren van een tekst voor lezers, die zich niet hebben aangemeld, niet nodig. Hij leest de teksten toch nooit.