NOS

101 dalmatiërs bruut uit elkaar gehaald door Mark Rutte

Mark Rutte heeft zich vandaag een harteloze man getoond. Zonder enig mededogen heeft hij besloten dat de 101 dalmatiërs op brute wijze uit elkaar gehaald moeten worden. Ongevoelig voor de guitige puppy-oogjes besluit onze premier om de botte bijl in deze weerloze beestjes te zetten. We moeten er eigenlijk gewoon heel hard om huilen.

Rutte toont maar weer eens aan dat hij geen hart heeft. Hoe zou hij het zelf vinden? Stel je voor dat je al je hele leven met z’n allen bij elkaar bent, dat je niet beter weet. En jullie dan ineens moeten opsplitsen in twee groepen of een dalmatiër eruit moeten gooien. Beestachtig.

Maar daar heeft onze premier natuurlijk niet over nagedacht. Die kiest weer de makkelijkste weg. En wie gaat de dalmatiërs dit nieuws vertellen? Mark Rutte in ieder geval niet.


Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geef dan een zo’n hondje aan Cruella de Ville.
Niet genoeg voor een bontjas, maar misschien kan ze er net een mondkapje van maken.

Reageer