Game of Thrones/YT

Een terugblik op Game of Thrones met iemand die bijna alles vergeten is

Komend weekend begint het allerlaatste seizoen van Game of Thrones ooit. Wat is er in de afgelopen 63,5 uur televisie gebeurd? We vroegen iemand die het zich amper herinnert een samenvatting te schrij
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de echte die-hard heeft dit met de anime One Piece. Meer dan 900 afleveringen van 20 minuten is veel langer om te kijken dan 63,5 uur. Dat is 300 uur televisie waar je bijna alles vergeten bent

Reageer
gravatar

De echte echte diehard heeft dat met Bob Ross, omdat het nooit helemaal duidelijk is welke aflevering je kijkt en het allemaal op elkaar lijkt is het een oneindige hoeveelheid televisie waarvan je bijna alles van vergeten bent.

gravatar

Vergeet je de draken van dat ene wijf van die paardrijder die al lang dood is omdat zij hem geëuthanaseerd heeft en nu verliefd is op die ene vent waarvan zij niet weet dat het haar halfbroer is?

Reageer
gravatar

Lieve Koningin Máxima, ik sta op de verjaardag van Uw Hoogedele Echtgenoot verjaardag vlak bij het stadhuis van Amersfoort vooraan in de mensenhaag. U kunt mij herkennen aan de bos anjers die ik U wil geven.

p.s. Als ik van U nog even iets mag schrijven? Ik kan een blauw oog hebben en de anjers kunnen zijn gesneuveld, zoals vorige jaren. Dat komt dan weer door de worsteling om vooraan te komen staan in de dichte mensenhaag bij het stadhuis, maar dat heb ik weer helemaal voor U over.