Fizkes / Shutterstock.com

Man die hele dag 112-meldingen bekijkt bezorgd over misdaad in Nederland

‘Houdt het dan nooit op?’

Sinds Frido Elfrink uit Spaarnwoude de hele dag naar alle binnengekomen 112-meldingen kijkt, maakt hij zich grote zorgen over de misdaad in Nederland.

“Hier, een incident op de Amsterdamseweg in Arnhem”, zegt Frido. Hij fronst en schudt zijn hoofd. “Gisteravond was er al een overval op de Jhr. De Savornin Lohmanstraat in Ridderkerk en een vechtpartij aan de Amstelkade in Amsterdam. Waar gaat het heen met dit land?”

“Zo gaat het de hele dag door”, zucht Frido. “Aan een stuk door criminaliteit en geweld. Ik kan geen kop koffie halen of er is weer iets gebeurd.” Frido haalt een kop koffie en komt terug. “Ja hoor, een incident in ‘t Klein Wierke aan de Pastoor Ossestraat in Bornerbroek. Houdt het dan nooit op?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De overgrotemmeerderheid van de misdaden komt voor rekening van gasten die hier als gasten verblijven. Exacte cijfers hou ik liever achter.

Reageer
gravatar

Door de terreurdaad bij de zorgboerderij ‘t Klein Wierke aan de Pastoor Ossestraat waren o.a. basisschool St Stephanus, kapsalon Kin Salabim, de supermarkt Draaijer, uiteraard de vechtsportwinkel Begofit en het gehele dorp Bornerbroek inclusief de plaatselijke kerk de gehele dag ontruimd.

Achteraf bleek dat de hoofdzorgster van de zorgboerderij ‘t Klein Wierke, Mieke Mobiel (bereikbaar op 06-21852971), op een liggende hark was getrapt.

Reageer
gravatar

Geen gekkigheid meneer Chlorius. Het was een uiterst ernstige zaak.

Vooral omdat ook Jezus vanwege het vermeende terroristische gevaar moest worden geëvacueerd uit de St. Stephanuskerk in Bornerbroek. De instanties dachten immers terecht direct aan Salafisten.

Daar in Twente is het toch al droevig gesteld met maar één pastoor voor zeven kerken met elk hun eigen katholieke God.

Maar ik kan u geruststellen; Jezus had toevlucht genomen tot die ene pastoor in de Sint Marcellinuskerk in Boekelo.

gravatar

Die pastoor in de Sint Marcellinuskerk ken ik trouwen goed.
Meneer Viesman heeft ons in die goeie ouwe tijd bij een lijndansfestival in Sexbierum aan elkaar gekoppeld voor het onderdeel paardansen.