shutterstock.com/Studio Speld

Wintersportseizoen bijna voorbij: nog honderden snowboarders vast op vlakke stukken piste

Het is april maar overal in de Alpen zitten nog snowboarders vast op vlakke stukken piste en licht omhooglopende bospaden. De boarders zijn stil komen te staan nu het wintersportseizoen ten einde loopt en er geen skiërs meer langskomen om ze een eindje mee te trekken.

Vermoedelijk kunnen de snowboarders voortzetten als in november de eerste sneeuw valt en de eerste skiërs weer langskomen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Professor, die gasten zijn “boarderliners”. Een persoonlijkheidsstoornis van patiënten die instabiel op een plank staan te wachten in de buurt van de sneeuwgrens (snow border) die in november pas wordt verwacht.