NOS/YT

Duckstad voert sharia in na kritiek op lesbisch stel

Makers geven met 'shnateria' gehoor aan oproep van twitteraars

Homoseksualiteit wordt binnenkort bestraft met steniging in Duckstad, de fictieve woonplaats van Donald Duck. De makers van de strip geven met de invoering van de sharia gehoor aan de kritiek die twitteraars hadden op de introductie van een lesbisch stel.

De lesbische eenden waren te zien na een oproep van een jonge lezer. Ze vielen echter niet bij iedereen in goede aarde. Zo noemde De Telekwaak de introductie van het lesbische stel een vorm van cultuurmarxistische inducktrinatie. De makers van Donald Duck nemen dat signaal serieus en voeren daarom de sharia in, die in Duckstad overigens geheel in stijl ‘shnateria’ heet.

“Wij willen dat iedereen zich met Donald Duck kan identificeren, ook bekrompen zure twitteraars”, aldus de tekenaars.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stenigen is vreselijk ouderwets. Er zijn tegenwoordig hypermoderne wrede straffen, zoals blootstelling aan Roundup of het 5G-netwerk c.q. een tochtje met een 737 MAX.

Reageer
gravatar

Ik wil in het clubblad van de Partij voor de Dieren meer aandacht voor de ernstig uitgehongerde wolf Midas, die van de redactie geen dierlijk voedsel tot zich mag nemen.

Het is ongehoord dat een wolf veganist moet worden van die zogenaamde “dierenvrienden”!

Reageer
gravatar

Wat ook belangrijk is … invoeren van andere diersoorten! Duckstad moet net als de echte wereld diverser: alleen wit gevolgelte is erg Boreaal!

Ik stel slangen voor: het gesis naar kuikentjes is tenslotte identificeerbaar voor bepaalde groepen …