Shutterstock / Maya Kruchankova

Weduwnaar neemt contact op met medium om zijn overleden vrouw te vragen waar zijn sokken liggen

Sinds zijn vrouw een half jaar geleden overleed, zit Albert (82) uit Renkum met zijn handen in zijn haar. Het lukt hem maar niet zijn sokken terug te vinden. Inmiddels heeft hij een verregaande maatregel getroffen: hij heeft een medium ingeschakeld om contact te leggen met zijn overleden vrouw.

“Mijn vrouw had voordat ze overleed bij de Primark nog een voorraad van tweeënzeventig sokken gekocht voor 49 cent, maar ik heb haar nooit gevraagd waar ze de sokken bewaarde”, legt Albert uit. “Per wasbeurt verdwijnen er gemiddeld drie sokken, dus het tekort is inmiddels nijpend. Ik heb overal gekeken: aan de waslijn… noem maar op. Maar ik geloof dat die dingen gewoon in rook opgaan. Het lijkt wel zwarte magie.”

En dus bleef er voor Albert geen andere mogelijkheid meer over. Medium Pamela slaagde erin contact leggen met het hoge trillingsniveau om de ziel van zijn overleden echtgenote te vragen waar zijn sokken in hemelsnaam gebleven zijn. Vanuit gene zijde kwam het verlossende antwoord: “Onderin de kledingkast. In de la waar ik ‘sokken’ op heb geschreven.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Dit artikel verscheen eerder op Lercio.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die priemende donkere ogen, die ogen, die ogen met die katachtige uitstraling en dat pittig mondje,. Zeg mij in godsnaam dat ik ook zonder dat ik weduwe ben, contact mag opnemen met dat lekkere jonge ding met een hoog mediaal trillingsniveau. Gaat dat via LinkedIn?

Reageer
gravatar

It is all about love. Connecting.
A lot of people have dreams of me, and I really visit them.