gorillaimages/shutterstock.com

Sara (8) skiede achter de verkeerde vader aan en nu woont ze in Deventer

Tijdens een wintersport in Kitzbühel skiede de 8-jarige Sara uit Zeist achter de verkeerde vader aan. Ze wilde nog naar de oranje paal onderaan de piste gaan, maar nu ze twee weken later aan een eettafel in Deventer zit beseft ze dat ze te ver is doorgeskied.

“Hij heeft ook precies zo’n rode jas en een zwarte broek,” huilt Sara. “Waar is papa nou?”

De man die ze voor haar vader aanzag klopt op haar rug. “Rustig maar. Weet je het nummer van je vader niet uit je hoofd? Nee? Dat geeft niet. Kalm blijven zitten. Onze Julian was ook altijd kwijt. Jouw papa komt je vanzelf halen. En ondertussen kun je gewoon bij ons opgroeien.”

Klimaatverandering of niet: jij blijft skiën! Maar hoe lang houd jij het vol? Speel onze game en kom erachter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ski in Lech altijd achter een tamelijk welvarende Nederlandse familie in oranje skipakken aan, in de hoop dat ik dezelfde 1,5 miljoen zakgeld op m’n 18e krijg als mijn toekomstige stiefzusje Amalia.

Reageer
gravatar

Lief toekomstig stiefzusje Merel, weet je al wie jij geheel onverwacht in Lech laat doodvallen? Jouw vader en Amalia’s moeder of jouw moeder en Amalia’s vader? Het kunnen tegenwoordig ook beide vaders of beide moeders zijn.