kravik93/shutterstock.com

Inspirerend: mijn dochter wil niet dat ik haar hele leven op internet zet

Dit moest ik even delen. Mijn dochter - zie foto hierboven - is net veertien jaar oud en nu al maakt ze zich hard voor haar eigen privacy. Ze pikt het gewoon niet dat ik haar hele leven op Facebook en
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Mamma van Esmie, mijn complimenten. Niet alleen heeft u een prachtige dochter op de wereld gezet, maar niets is u teveel als het om Esmie gaat. Dat mag ook wel eens gezegd worden! Alleen jammer dat de enige die kan zien hoe mooi Esmie echt is, die ondankbare Wesley is. En dan krijgt u niet eens de credits. Dat vind ik wel oneerlijk naar u toe, zou daar geen betere oplossing voor zijn?

Reageer
gravatar

Ben je nu alweer bezig mam? Dit is echt niet oké. Ik heb nu allemaal jongens die me stalken. Waarom respecteer je mij niet? Als ik 18 ben verander ik mijn naam en ga ik op kamers en spreek ik je nooit meer als je zo door gaat.

Reageer
gravatar

Ik ben het met je eens Esmée, dit gaat te ver. Ik zie al in hoe ze dit bericht verwoord heeft hoe erg de rest ook wel zou zijn.
Van mij mag iemand zo’n verhaal wel delen, maar niet op de manier dat jouw moeder dit deed. Ze had je naam (al helemaal de volledige naam), foto, en andere persoonlijke informatie niet vrij moeten geven. In de wereld waarin we nu leven kan dat heel gevaarlijk zijn.
Ik denk wel dat je nog een keer, of twee, moet proberen om met haar te praten. Zoek bijvoorbeeld samen naar een andere ‘hobby’ voor haar. Zelfgemaakte foto’s van dieren posten bijvoorbeeld. Om na je 18de haar nooit meer te spreken is een hele grote stap. Zeker dan heb je je moeder nodig.