Dean Drobot / Shutterstock

Man wint ex-vriendin terug dankzij dronken telefoontjes

Hoe kon ze zo’n geweldige man ooit verlaten? Drie maanden nadat ze uit elkaar gingen is Sabine Michaels uit Arnhem weer samen met haar ex-vriend Thomas. Door haar nacht na nacht volkomen gestoorde oproepjes te sturen is de 29-jarige erin geslaagd om haar terug te veroveren.

“Mijn hart sloeg elke keer over als ik ‘s nachts wakker werd gemaakt door mijn telefoon, omdat Thomas dronken belde,” zegt Sabine. “En als ik dan opnam noemde hij me afwisselend de liefde van zijn leven of een ondankbare stinkkut. Het was een emotionele rollercoaster.”

Thomas bleef zijn ex-vriendin ook verrassen met kleine WhatsApp-berichtjes. “Hij vroeg me altijd wat ik aan het doen was of wat ik aan had. Zo schattig!”, herinnert een glimlachende Sabine. “Of hij wilde weten of ik al met een van zijn vrienden naar bed ben geweest, want in dat geval zou ik een waardeloos stuk stront zijn. Minstens net zo vaak wilde hij alleen maar neuken. Wat een charmeur is het toch!”

Sabine was onder de indruk van zijn avances, maar hield Thomas aanvankelijk nog op afstand. Toen hij echter op een weekend opnieuw opbelde, haar de huid vol schold, moest kotsen en daarna luid snurkend in slaap viel, liet ze zich toch overtuigen. “Zo’n romanticus kan ik toch niet laten schieten?” Ze zucht en kijkt lief naar Thomas. Die schudt zijn hoofd: “Kan ik me niets van herinneren.”

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *