The Voice of Holland / YT

‘Voice of Holland bevoordeelt mensen die goed kunnen zingen’

Groot schandaal rondom the Voice of Holland. Het programma zou mensen die goed kunnen zingen bevoordelen. Mensen die niet kunnen zingen, zouden daarentegen bij voorbaat kansloos zijn. Dat zeggen ex-deelnemers in de Nieuwe Revu.

Een anonieme deelnemer herinnert zich: “Bij het opwarmen hoorde je soms zo’n kandidaat de ene na de andere zuivere noot raken. En dan zeiden mensen van de productie openlijk tegen elkaar: zo die kan zingen! Nou dan wist je het al wel. Zo iemand ging dan eigenlijk altijd door.”

Een andere oud-kandidaat herinnert zich een voorval met John de Mol. “De deelnemer had nog geen twee noten gezongen of ik zag de Mol direct zijn vingers in zijn oren steken. Daarop gooide het hele productieteam hun koptelefoon af en dook het publiek onder hun bankjes. Die vooringenomenheid, daar kreeg ik direct koppijn van. Misselijkmakend.”

Ook oud-deelnemer Mike heeft negatieve ervaringen met The Voice. “Het was van tevoren al helemaal bekokstoofd dat ik niet door zou gaan. En iedereen zit in het complot. Zelfs m’n familie. Die zeiden al maanden terug dat ik niet door zou gaan omdat ik niet kan zingen. Eerst lachte ik die theorie nog weg, ik geloofde oprecht in de onbevooroordeeldheid van dit programma. Maar zij wisten al die tijd al precies hoe het zou lopen. Wat was ik naïef.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

zo denk ik wel eens. die anouk die is allang door de selectie heen en heeft de laatste tijd genoeg verdient om een zorgeloze oude dag te hebben.. dus daar hoeft ze het allemaal niet meer voor te doen allemaal.. eerlijk gezegd voor ons , mij in het bijzonder eigenlijk ook niet

Reageer
gravatar

Nee hoor, die werd als pubertaire koorknaap al vóór het zingen de Kerk uitgestuurd. Hij is toen -uit dépit- lid geworden van de regionale SP en later de landelijke politiek ingegaan.

gravatar

Gebruik altijd een condoom, want veel potent(ël)e winnaars worden door Anouk ‘begeleid’ en/of tot tijdelijk minnaar bevorderd. Algemeen bekend is dat bij er bij Anouk-kandidaten sprake is van een ‘Inside job’.