Shutterstock.com/Studio Speld

Accountmanager Jos is op LinkedIn geëndorsed voor ‘lekkere pik’

‘Toch best trots op’

Een melding van LinkedIn: De 34-jarige accountmanager Jos is geëndorsed voor zijn pik. “Die had ik even niet zien aankomen, haha”, zegt Jos, die wel te kennen geeft de waardering voor zijn pik op prijs te stellen.

Tot nu toe was Jos alleen geëndorsed voor Microsoft Excel, B2B, Engelse taal en Duitse taal. Nu dus ook voor zijn pik. “Ik heb dat nooit als een uitzonderlijke kwaliteit van mij gezien, maar het is goed om van een collega te horen dat ik misschien meer in mijn mars heb dan ik denk.”

Of het zijn carrière ten goede zal komen weet Jos nog niet. “In eerste instantie denk je: wat heb ik hier in mijn werk aan? Maar dan word je iets nederiger en denk je: ik kan ook niet in de toekomst kijken. Wie weet wat er nog op mijn pad komt als mijn contract niet verlengd wordt? Dus ja ik laat het wel staan. Het is ook gewoon iemands vrijheid van meningsuiting he.”

Volg ons ook op LinkedIN.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een Nederlandstalige vervoeging losgelaten op een Engelstalig woord. Ja dat doet wel een beetje pijn, deze keer stem ik met u mee!

Overigens, in Brussel spreken ze (nog her en der) een variant van het Nederlands, ondergedompeld in Franse grammatica. Maar daar zet dan weer niemand vraagtekens bij..