Maridav / Shutterstock

Maridav / Shutterstock

Hypocriet: Romy (25) zegt van de kleine dingen in het leven te houden maar dat geldt blijkbaar niet voor de penis van haar date

Wat voor Romy (25) en Martijn (27) de bekroning op een een uiterst succesvolle Tinderdate moest worden, liep in de slaapkamer alsnog uit op een forse teleurstelling: Romy bleek absoluut niet onder de indruk van het formaat van zijn penis, waardoor hij direct na de ongemakkelijke nacht door haar is 'geghost'. "Terwijl ze even daarvoor in de kroeg nog volop beweerde hoe ze genoot van de kleine dingen des levens", sipt hij.

"We hadden supergeanimeerd gesproken over wat nou eigenlijk echt belangrijk is in het leven", herinnert Martijn zich, "waarbij we ook wel echt op één lijn zaten. De geur van vers gemaaid gras, een onderbroek van de verwarming afhalen en direct aantrekken, een kat die aan komt lopen en je een kopje komt geven… onze klik was heel erg gebaseerd op onze waardering voor de kleine dingen in het leven. Maar goed, blijkbaar geldt dat niet voor mijn penis."

Hij toont deze ongevraagd, en we moeten hem nageven: hij heeft wel een punt. Hypocrisie ten top dat zo'n Romy, wanneer ze met de aller-allerkleinste dingen in het leven wordt geconfronteerd, terugkrabbelt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *