fizkes/Shutterstock

Shit, Jorinde (23) leeft nog wanneer gevolgen klimaatverandering desastreus zullen zijn

Tijdens het lezen van een diepgravend onderzoek over de gevolgen van klimaatverandering wordt de 23-jarige Jorinde getroffen door een jammerlijk inzicht. 2050, staat er in het artikel, waarin de gevol
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Door de milieu- en klimaatproblemen heb ik besloten om, zoals onze historische voorouders, alleen nog eenvoudig en supergezond te eten van wat het land oplevert.

Ik geef enkele voorbeelden van wat bij mij zoal op tafel komt. Tibetaanse Goji bessen uit Tibet, Braziliaanse Ginseng uit Brazilië, Canadees tarwegras uit Canada, Mexicaans shiazaad uit Mexico, Turkse Spelt uit Turkije, Surinaams Açai uit Suriname, Argentijnse malse biefstuk van vrijloopkoeien in Argentinië, Italiaanse tomaten uit Italië, Zwitsere lactosevrije melk uit Zwitserland, Zeewier uit Zee, Nederlandse Belladonna uit Nederland, Echinaforce en Oscillococcinum van de kwakzalverdrogist

Reageer
gravatar

Voor de vegetarische tafel kan ik het befaamde voedingssupplement Oscillococcinum aanraden. Een pil bevat naast onschuldige vulmiddelen gegarandeerd geen enkele molecuul van eendenlever die een bacterie bevat waarmee men virale griep kan bestrijden. Al eet de grieperige veganist het hele doosje leeg, hij/zij zal geen last krijgen van bijwerkingen en het schaadt de eetlust evenmin.

gravatar

‘Wat lul je nou joh?’
Na al eerder hun beschaving door hun hebzucht te hebben vernietigd, konden ze miljoenen jaren als beesten door het slijk kruipen om weer tot ongeveer hetzelfde punt te komen.
Het is vergelijkbaar met de CO2 die in de prehistorie in nog veel hogere concentratie dan nu in de lucht zat en langzaam neersloeg om over miljoenen jaren in de aardkorst opgeslagen te worden en dan in een kleine eeuw terug in de atmosfeer gepompt te worden. ‘Het is een fabeltje.’
Dit keer kan de mens gewoon weer van voren af aan opnieuw beginnen, maar dan op een planeet die veel en veel minder ontwikkeld is met een eindeloze tijd om weer uit de duisternis tot het licht te kunnen komen.

Reageer
gravatar

Den Bighbeal maaeckt duydealichhck daet den eyndtichhd eene tyd zael zighn vaen grotus mysleaydingh. Ondancks Ghoods Aeutooryteait aenbydden ynmiddels miljooenean zielean vaelsus Khrystussean ende vaelsus proofeten.

Maar dit terzijde: ‘t sijt weerom Vrijdagh. Aen d’n visch!