Konstantin Chagin/Nataliya Dorokhina/Shutterstock/Studio Speld

Deodorant niet meer verkrijgbaar: brugklasser Edgar heeft alles opgekocht voor schoolfeest

Veel lege schappen bij drogisterijen en supermarkten. Brugklasser Edgar gaat naar een schoolfeest en heeft voor de gelegenheid alle deodorant opgekocht.

Hoewel zijn crush Sarah nog niet tegen hem gepraat heeft, weet Edgar zeker dat deze powermove hem succes gaat opleveren. “Spray it, don’t say it,” grijnst hij. “Nee, maar serieus. Je wil niet dat je meurt ofzo.” Het lijkt Edgar daarom verstandig om zijn drie kraakverse okselharen een flinke turkendouche te geven.

Mocht hij die avond aan dezelfde kant van de aula staan als Sarah, dan hoeft hij niet nerveus te worden. “En als ik toch een beetje gespannen raak, dan heb ik nog een paar bussen in mijn tas zitten. Het laatste wat je wil is dat je met van die plekken onder je arm staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Minister van Gezondheid heeft groot gelijk. Door veelvuldig deodorantgebruik sterven de tere hersencelletjes van gevaccineerde minderjarigen zeer snel af.

Maar als ze Oscillococcinum gebruiken is het gebruik van deodorant geen bezwaar. Laat uw kinderen daarom niet inenten of geef ze drie maal daags een portie natuurzuivere Oscillococcinum

Kwak Zalver
Homeopaat, acupuncturist, gebedsgenezer, kruidendokter en nog veel meer

Verkoop van de beste kwaliteit Oscillococcinum gemaakte van speciaal gefokte eendenlever. Nu voor de speciale prijs van tien euro per portie.

Tevens verkoop van vele soorten eerste kwaliteit gepotentieerd (200C) zuiver jenever of kraanwater.

gravatar

Lieve Corrie, jij schijnt niet te weten dat Edgar een beïnvloeder is met wereldwijd meer dan vijfentwintig miljoen volgers op Facebook, Twitter en YouTube. Hij hoort tot het snel groeiend rijtje puberale zelfverdiende miljonairs.