Schiphol briefje

Schiphol doet elke dag briefje in de bus bij omwonenden

Luchthaven waarschuwt netjes voor overlast

Schiphol doet elke dag een briefje in de bus bij omwonenden. De luchthaven waarschuwt zo netjes voor mogelijke overlast.

Beste buurman / buurvrouw,

Wij (Evert van de Beekstraat 202) krijgen vandaag wat mensen op bezoek, dus het zou kunnen dat u tussen zes uur ‘s ochtends en half elf ‘s avonds wat overlast heeft. We maken het niet te laat: we zijn van plan om na 2022 de fuif voort te zetten in Lelystad. Wanneer u toch last van ons heeft, bent u altijd welkom om langs te komen.

Alvast bedankt voor het begrip,

Jullie buren van hiernaast, Schiphol


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik had er last van en ben daarom ingegaan op hun uitnodiging om langs te komen.
Maar omdat ik m’n eigen drank had meegenomen mocht ik niet binnen. Ze vinden het ook niet fijn als je verkleed naar hun feestje gaat. Dus zo sociaal zijn ze in Schiphol nu ook weer niet als het briefje laat uitschijnen. Maar goed, ze hebben gelukkig geen hond, het had erger gekund.

Reageer
gravatar

Wat een onbehoorlijk briefje. Er staat geen naam boven en ook niet eronder. En onvolledig!

Ik had de gelegenheid te baat genomen om te vermelden dat ook vlieghaven Schiphol nog flink zal uitbreiden, omdat het goed is voor onze werkgelegenheid, zodat leegkomende huizen om u heen vol geplempt zullen gaan worden met Oost-Europese gastarbeiders die doorgaans ruim na half elf ‘s avonds klaar zijn met werken.

Reageer
gravatar

Vind Naaakkt Girlss in jouw stad hier op: Ny,Ru/Girls
Naaar werken gebruik puunt na Ny ! vervangen de Computer