Shutterstock / Blackregis

Nieuwe laptop heeft allemaal gleuven voor kruimels

Iedereen op kantoor heeft het erover. Rico heeft een gloednieuwe laptop en daarin zitten allemaal gleuven voor kruimels. “Hij is nog maar een week uit”, zegt Rico terwijl hij voorovergebogen een kaiserbroodje verpulvert.

Rico zelf is in de zevende hemel. Want zijn nieuwe laptop heeft niet alleen gleuven voor broodkruimels, maar ook voor croissantjesvlokken en roggebroodkruimels en zoute pepsels en Pom-bär en sesamzaadjes en de gruisachtige kruimels van mariakaakjes. “Ik heb vanochtend zelf cake gebakken,” zegt Rico glunderend, “bananencake met rozijnen, en het is nog even afwachten of dat ook werkt met die kruimels, maar ik verwacht dat ze zelfs die optie hebben geïntegreerd.”

“Het is anders heel moeilijk om kruimels mee te nemen”, zegt Rico. “Soms wil je je kruimels ook gewoon op kantoor bij je hebben. Dan is €1459 een hartstikke mooie prijs. Helemaal omdat je geen bord meer hoeft te gebruiken. Dat doe je anders toch al snel drie, vier keer per dag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met het rode knopje wordt een schoonmaakrobot met stofzuiger opgeroepen. Het toetsenbord kost € 25 en de rest van het bedrag is voor het jaarabonnement op de robotmeldkamer. Opzegtermijn is veertig jaar.

Reageer