6 wanhopige manieren waarop je als vlogger je kijkers kunt vragen om een ‘duimpie omhoog’

Iedereen die YouTube-video’s maakt weet dat het belangrijk is dat je kijkers op een blauw duimpie drukken. Maar hoe krijg je ze zo ver om dat ook daadwerkelijk te doen? Dat is het grote mysterie van deze tijd. 6 manieren waarmee het misschien wel lukt.

1. Vriendelijk vragen
Kijkers zijn grillige wezens, je kunt ze beter niet tegen je in het harnas jagen. Als je iets van ze wil, kan je het daarom beter vriendelijk vragen. ‘Hallo kijkers, hopelijk is het niet te veel gevraagd, maar zouden jullie misschien willen overwegen om op het duimpie te drukken? Alvast bedankt voor jullie aandacht in ieder geval, betekent heel veel voor me.’

2. Dreigen
Je kunt natuurlijk ook de tegenovergestelde weg bewandelen, en het duimpie omhoog met agressie proberen af te dwingen. Bijvoorbeeld: ‘Als je niet nu op het duimpie omhoog drukt, dan ram ik je hele familie in elkaar.’

3. Smeken
Als je de wanhoop nabij bent dan is het voor jou misschien de beste manier om je kijkers op je knieën te smeken om een duimpie omhoog. ‘Ah please, ah please toe, ik doe hier zo veel moeite voor. Ik hou van jullie kijkers, ik kus jullie voeten. Ah please één klein duimpie omhoog.’

4. Een officieel verzoek via een woordvoerder wereldkundig maken
Als je je emoties niet meer in toom kunt houden, doe je er verstandig aan om boodschapvast te blijven. Schrijf samen met je pr-team een officiële verklaring waarin je je situatie uitlegt, en je je kijkers vraagt om een duimpie omhoog. Beleg een persconferentie en laat een woordvoerder het woord voeren terwijl jij er zwijgend, zichtbaar ontroerd, en instemmend knikkend naast zit.

5. Stapels pamfletten uit een overvliegend vliegtuig laten werpen
Mond-tot-mond-reclame, gerichte campagnes, allemaal functioneel op hun eigen moment, maar soms moet je met hagel schieten. Vraag een kennis met een drukpers om honderdduizenden pamfletten met de boodschap ‘duimpie omhoog?’ te bedrukken, en werp ze met honderden tegelijk uit een vliegtuig terwijl je over middelgrote steden vliegt. Alle kleine beetjes helpen.

6. Een video maken waar je je hele hart en ziel in stopt, zodat kijkers zullen zien dat jouw creatieve streven oprecht is, en zij hun waardering daarvoor graag zouden willen uitdrukken. Als echt niks werkt, kan je dit nog proberen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In je kracht staan. En gewoon jezelf zijn. Denk er altijd bij na wat een geweldige leuke meid je bent. Blijf tegen jezelf zeggen: I am the most beautiful woman in the world. Dan gelooft iedereen ook in JOU. Het grote succes trek je zo vanzelf aan. Vergeet nooit: ík ben die Melania Trump. Ik heb het in me.

Reageer
gravatar

7. Huur duimers bij een internetbedrijf dat daarin is gespecialiseerd. Voor zo’n duizend euro huur je al zoveel enthousiaste bezoekers dat ze niet op ‘n duimpje te tellen zijn.

Reageer
gravatar

“Vind N,aakt Dames etc…”
Dit gaat over filmpjes waarbij je een ander lichaamsdeel omhoog moet steken dan je duimpje.
Wel on topic blijven hoor !