shutterstock.com/studiospeld

Vanavond ook applaus voor alle beautyvloggers die onvermoeibaar doorwerken vanuit huis

Naast vuilnisophalers, zorgverleners en vakkenvullers, werken ook beautyvloggers zich een slag in de rondte. Daarom staat ook voor hen vanavond een minutenlang applaus ingepland. Want laten we niet vergeten dat heel veel mensen nu eindelijk tijd hebben om de perfecte eyeliner te leren zetten. En wie helpt je daar dan bij? Juist. Beautyvloggers.

Op social media gaat dan ook een oproep om al die Nederlanders te eren die social media draaiende houden. Beautyvlogger Cynthia is geraakt door alle initiatieven. “De betrokkenheid om iets voor mij te doen is echt hartverwarmend. Vloggen is zwaar. De lichtinval, het monteren, de juiste filters kiezen; het is een dagelijkse struggle. Gelukkig kan ik wel nog gewoon pakketjes ontvangen met gratis spullen.”

Het advies is jouw applaus te filmen en dan te delen met de hashtag #vlogcoronadewerelduit. Zo kunnen de hardwerkende beautyvloggers jouw applaus terug zien wanneer zij even de tijd hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *