Shutterstock / Maria Sbytova

Jonge ouder twijfelt tussen eindelijk weer hele nacht doorhalen of voor Het Klokhuis naar bed

‘Er is geen tussenweg mogelijk’

Het is vrijdagavond en dat betekent voor de 35-jarige Bart maar twee dingen: hij gaat de hele nacht doorhalen en met de zonsopgang knetterlam naar huis fietsen óf hij gaat met een kleedje op de bank zitten en om kwart over zes zeggen dat hij maar eens zijn bed gaat opzoeken.

Bart weet nog niet hoe hij de eerste avond van zijn weekend gaat besteden. “Ik twijfel heel erg tussen 15 bier wegtikken met mijn maten en om 5 uur ‘s ochtends nog een klef broodje shoarmavlees met klonterige knoflooksaus wegproppen of een kopje kamillethee drinken en voor Het Klokhuis naar bed. Ik zie geen enkele ruimte voor een tussenweg.”

Na een ijzig moment van reflectie pakt Bart gedecideerd een theezakje en verdwijnt in het holst van de nacht.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als jonge ouder lukt me niet om met vrienden door te zakken! Om de kinderen rustig te houden, voer ik ze wodka. En omdat ik gezellig meedoe, kom ik het huis niet meer uit …

Reageer