Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Ontdek snel of jouw kind beter is dan een ander op kindvergelijker.nl

‘De Independer om kinderen met elkaar te vergelijken is eindelijk hier’

Veel ouders hebben er lang op moeten wachten, eindelijk is er nu het platform kindvergelijker.nl waarop je snel kunt zien of jouw kind beter of slechter is dan een ander kind. Het onafhankelijke platform kindvergelijker.nl houdt precies bij wiens kinderen feitelijk het beste zijn.

“Iedere moeder houdt natuurlijk van haar kind”, zegt moeder Hanna. “Maar als je dan ziet dat de 7-jarige Wesley van hiernaast hoger scoort in motoriek, dan wordt nog maar eens bevestigd dat je eigen kind achterloopt. Tijd voor bijles dus.”

De nieuwe vergelijkingswebsite klinkt voor velen als veelbelovend. De site heeft op ingenieuze wijze schoolgegevens weten te koppelen om voor alle ouders cruciale gegevens inzichtelijk te maken per kind. Oprichter Mark Veeren: “Veel ouders hebben hier een enorme behoefte aan en wie weet kinderen zelf ook.”

Daar sluit vader Johan zich bij aan. “Ik wil graag weten hoe goed mijn kind het doet. Je wilt niet dat je al je tijd en energie in een toch al hopeloos geval steekt. Anders stap ik vandaag nog over.”

Het is nog niet bekend wie het kind van het jaar 2021 zal worden. Wel vermoeden veel ouders dat het vast weer het kind van Otto en Frederique zal worden.

Dit artikel is te vinden in ons nieuwe boek: 150 Jaar De Speld Deel 1. Bestel vandaag nog de bundel van alle artikelen die de loop van de geschiedenis hebben veranderd. Nu al erkend als wereldwonder en slechts 22,50 in onze webshop of in de boekwinkels!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, als je een jongen van bijna zes (5,8) en een jongen van vier en een paar maanden (4,3) vergelijkt met een jongen die over enkel maanden tien wordt (9,7) kan ik de uitkomst wel raden. Zo lust ik er ook nog wel een.

Overigens waarom mogen van de twee macho’s van de redactie geen meisjes mee doen. Je reinste misogynie. Nou ja, zo rein is het zeker niet.

Reageer
gravatar

Inderdaad is hier sprake van sluipreclame voor het bedrijf Babynow.
Het artikel is op zich wel aardig, meer niet, maar ik hecht geen waarde aan een stuk dat heimelijk is bedoeld voor bevordering van klandizie van een of ander bedrijf.