Elena Rostunova / Shutterstock

Even de doorgeslagen woningmarkt ontvluchten? Verhuur je huis voor het driedubbele!

Word je soms ook helemaal gek van de doorgeslagen huurprijzen in je stad? Ga er dan even een paar dagen tussenuit en verhuur je huis voor de driedubbele prijs. Met het geld dat je daaraan overhoudt kun je makkelijk een vliegticket naar Barcelona boeken, inclusief een leuk AirBnB-tje. Win-Win-Win-Win!

Nutellawinkels, rolkoffers, absurde huizenprijzen. Soms kun je er serieus verdrietig van worden. In dat geval kan het helpen om even de zinnen te verzetten in een andere omgeving. Even je hoofd leegmaken en lekker churros eten op de Ramblas van de smak geld die je mooi van thuis mee hebt kunnen pakken.

René is net terug en kan het iedereen aanraden. “Echt een eyeopener. De stad begint steeds meer van haar authenticiteit te verliezen, ik kan het soms echt niet meer aanzien. Dan moet ik gewoon weg. Ik zou dit eigenlijk ieder weekend moeten doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De gekte van AIRBNB is wel in Amsterdam te verwachten op die manier is het wel mogelijk. Maar in plaatsten zoals in Purmerend, Weesp, Weespersluis, en in ‘t Gooi zie ik dat niet zo gauw gaan gebeuren helaas.

Reageer
gravatar

Wat grappig, dan komt Juan die het he-le-maal gehad heeft met al die kut-toeristen in Barcelona, lekker even een paar dagen bij als toerist in Amsterdam.

Ze kunnen in elkaars huis bie-en-bie-en.

Reageer