Youtube.com / EenVandaag

Complete campagne VVD uitgelekt

Na vuurwerkgooiers, klimaatdrammers en witte wijn sippende Amsterdammers zijn er nog een hoop groepen die de VVD de komende tijd gaat aanvallen. Dat blijkt uit de gelekte campagne van de liberale partij. De volgende groeperingen gaan er flink van langs krijgen:

Laffe borrelaars
Op 22 januari staat een interview in het AD gepland, waarin Mark Rutte uithaalt naar laffe borrelaars. “Laffe borrelaars, daar word ik nou zo agressief van”, laat Rutte optekenen. “Je gaat drinken of je gaat niet drinken. Als je na één glaasje overschakelt op fris, kun je beter thuisblijven. Alsjeblieft zeg.”

Mensen die 5 kilometer te langzaam rijden
“Verschrikkelijk irritant”, dat zegt Mark Rutte op 25 januari in een persconferentie over mensen die 5 kilometer te langzaam rijden op de snelweg. “Het liefst zou ik dan zo’n auto klemrijden, uitstappen en met een knuppel de hele voorruit aan diggelen slaan. Kan natuurlijk niet, dat begrijp ik ook wel. Maar het spookt wel door je gedachten.”

De politie
Klaas Dijkhoff laat op 2 februari in het FD geen spaan heel van het politiekorps: “Die wouten die je dan een boete geven, omdat je wat te veel gedronken hebt achter het stuur. Hier verderop is drie jaar geleden ingebroken. Ga dat dan oplossen in plaats van over drank te drammen.”

Mark Rutte
Hoe kan het eigenlijk dat hardwerkende automobilisten het leven zuur wordt gemaakt, terwijl avocado knagende asielzoekers alles op een presenteerblaadje krijgen aangereikt? Dat vraagt Rutte zich op 7 februari af in een tirade op Facebook. De premier wijst één persoon aan als hoofdverantwoordelijke voor alles wat er mis is in Nederland: Mark ‘Pinokkio’ Rutte. “Dit land is ziek.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Avocado knagende asielzoekers”?
#INCORRECT
Qat-kauwers is waar we het over hebben.

Wetenschappelijk;ijk onderzoek:
“Kwanta kosta, die qatkauwer daaro?”, Antwoord: minstens 26.509 euro per jaar, per asielzoeker. De grootste kostenposten bestaan uit huisvesting (7.040), levensonderhoud (4.040) en begeleiding (4.040) en de opvallend hoge kosten voor gezondheidszorg (6.160) per hoofd, per jaar.
https://www.geenstijl.nl/4393341/cijfers_hoeveel_spendeert_jaar/

Reageer
gravatar

Richard,

Je kunt van Mark Rutte zeggen wat je wilt, maar hij is gekozen door de neoliberale leden van de VVD.

Neofascisten zouden wel op jouw Geert Wilders willen stemmen, maar dat kan niet; hij heeft zichzelf als enig lid van de PVV benoemt als partijdictator.

gravatar

Weledelgeleerde heer, ik wil even opmerken dat een Plas doorgaans rechts ligt op/van uw weghelft.

Pietje Puk plast in zijn vrije tijd altijd recht door het midden, Red.