Bron YT - 13activate3

Holleeder: ‘Doodsbedreiging Peter R. de Vries was vertrouwelijk’

De doodsbedreiging aan het adres van Peter R. de Vries was strikt vertrouwelijk. Dat zegt een woedende Willem Holleeder.

De Vries heeft het Openbaar Ministerie een brief en een telefoongesprek overhandigd. Hij wist dat Holleeder beide als vertrouwelijk beschouwde, maar voelde zich daar vanwege de bedreiging niet aan gebonden. Onterecht, vindt de topcrimineel, want ook het dreigement was niet voor derden bestemd.

“Als ik iemand met de dood bedreig, dan is dat iets tussen diegene en mij”, zegt Holleeder, die aangifte gaat doen tegen De Vries.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er komt ongetwijfeld een advocaat die -tegen een astronomisch honorarium- Willem Holleeder’s faux pas corrigeert en bewijst dat het allemaal op een misverstand berust. De dienstdoende Officier van Justitie gaat (onder doodsbedreiging) akkoord en seponeert alle tenlasteleggingen. Willem komt vrij, de advocaat is blij en de zussen van Holleeder krijgen een nieuwe naam en verblijfplaats. Het (on)recht zal zegevieren. Willem wordt voorgedragen als opvolger van de naar Brussel afreizende Mark Rutte of van de afgeserveerde Rob Jetten. Game, set & match. New balls please..