Studio Speld

Peter R. de Vries deelt trots op social media dat hij op tv was

Hartverwarmend én verdiend: Peter R. de Vries was te zien op tv en deelde apetrots screenshots van zijn optreden via zijn social media. “Wow jongens, hier zat ik aan tafel om iets te vertellen over misdaad!”, legt de verslaggever uit aan zijn Facebook-vrienden. “Snor zat misschien beetje gek, maar ik denk dat de boodschap mooi overkwam 😅”

Via zijn Linkedin-profiel en Instagram-account deelde hij nagenoeg dezelfde boodschap, maar steeds met net een andere screenshot, en een andere hashtag – #trots op Twitter en #goals op Instagram.

Peters vrienden reageerden al even enthousiast op Peters updates. “Wow, te gek man, je zag er echt hot uit hoor!”, typte Mariska. “Maak je geen zorgen over die snor”, liet social media-kennis Bertold weten. Peter R. de Vries beloonde beide comments met een like én een groen hartje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *