Wikicommons, Kalvijn - Momentum Ronnarong / Shutterstock

Wikicommons, Kalvijn - Momentum Ronnarong / Shutterstock

Man zoekt cameraploeg zodat hij 14 vrouwen tegelijkertijd kan daten zonder bekritiseerd te worden

Na het zien van de vierde aflevering van De Bachelor, is de 21-jarige Timo op zoek naar een cameraploeg. Op die manier kan hij namelijk ook 14 vrouwen tegelijkertijd daten zonder bekritiseerd te worden.

“Oke, dus het concept is dus nu dat hij gewoon gaat daten en kijken met wie hij een klik heeft?” vraagt Timo. “Ja”, zegt zijn beste vriendin Elize. “En hij kiest dan gewoon zelf met wie hij op date gaat?” “Ja, hij gaat op date en de rest van de vrouwen wachten dan gewoon in de haciënda. Beetje boeken lezen ofzo, ze mogen ook niet op hun telefoon namelijk.” Elize kijkt vol aandacht naar het scherm, waarop de Bachelor cocktails aan het drinken is met een paar van de vrouwen op de cocktailparty.

“Huh oke. Maar weet je nog toen ik met drie chicks een beetje aan het daten was toen vond je dat echt niet kunnen.” “Ja maar dit is anders.” “Hoezo?” “Gewoon, dit is anders.” “Oke, maar best vreemd toch. Hij date hier met 14 vrouwen tegelijk die elkaar allemaal kennen en netjes op hem wachten en maar hopen dat hij hen uitkiest voor een date. Dat is toch raar.” “Ja beetje, maar dat is gewoon het concept van De Bachelor.” “Dat is toch geen normale manier van daten? In het normale leven zou je dit ook echt heel raar vinden.” “Ja maarja, dat is nou eenmaal hoe TV werkt. Misschien als jij met meer chicks tegelijkertijd date en een cameraploeg erbij regelt en jezelf De Bachelor noemt wordt het ook gedoogd.” Tevreden kijkt Elize verder naar hoe de Bachelor zes vrouwen meeneemt naar het strand om ze daar beter te leren kennen.

Na het gesprek gehad te hebben gehad met Elize gaat Timo naar huis, opent hij zijn laptop en maakt hij een oproep op een casting call site: ‘Cameraploeg gezocht’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien kan Timo wat HOY worsten meenemen naar zijn afspraakjes (red: “deets”). Hij kan dan zijn gesprekspartners uitleggen wat je allemaal met die worsten kunt doen. Lijkt me kijkcijfer verhogend. en succes verzekerd bij de vrouwtjes.

Reageer
gravatar

Ik wil ook graag op de Nederlandse tv komen vertellen waarom we goed bezig zijn met die ene speciale operatie bij de buren. Misschien krijgen we dan wat meer begrip. Ik kan Engels, dus dat moet toch goed komen? Spassiba.

Reageer